Na kontaktoni back to Homepage

Emri dhe mbiemri : *
Email adresa : *
Subjekti : *
Mesazhi : *
 

Rings – Sheshi Nënë Tereza , mob. 044/049 247 999, tel. 038 712 712, fax. 038 731 731
Rings – përballë Policisë, 038 226 198
Rings – Santea, 044 742 521
Rings – Kafe Batisttino – Grand Store, 038 712 000
Rings – Restaurant – Grand Store, 038 711 000

Back to Homepage

go back to the top