Rings hapet në Grand Store

13. January, 2014

Uncategorized

Rings 5 – Batistino, Grand Store u hapë në vitin 2013, me madhësi 120 m2 dhe dizajn te jashtezakonshem, ku tani klintet tanë do të keni rastin të shijojnë specialitete nga më të ndryshme të kafes Battista.

Invalid Displayed Gallery

Back to Homepage

go back to the top