Uncategorized

16

January

2014

Uncategorized

Kuzhina e Rings ne RTK per festen e Vitit te Ri

httpv://www.youtube.com/watch?v=XfiFp6WaIig

16

January

2014

Uncategorized

Hapet Rings 6 – K III, Grand Store

Rings 6 – K III, Grand Store u hapë në vitin 2013, me madhësi 520m2,unik, elegant dhe me një komoditet të jashtëzakonshëm, ku klientët do të kenë mundësine që ti shijojnë specialitet tona nga mënyja e pasur.

13

January

2014

Uncategorized

Rings hapet në Grand Store

Rings 5 – Batistino, Grand Store u hapë në vitin 2013, me madhësi 120 m2 dhe dizajn te jashtezakonshem, ku tani klintet tanë do të keni rastin të shijojnë specialitete nga më të ndryshme të kafes Battista.

go back to the top